Hava Durumu

Bursa'nın kanayan yarasına Vali Küçük neşteri

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile bir araya gelen Vali İzzettin Küçük, ulaşım sorununu çözmek için Büyükşehir Belediyesi'yle omuz omuza çalıştıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 01:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın kanayan yarasına Vali Küçük neşteri
Fatmagül EREL'in haberi

Vali İzzettin Küçük, Sönmez Holding'i ziyaret etti. Vali Küçük'ü Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Sönmez ve Cemil Sönmez, Holding CEO'su Kemal Erdoğan ile Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün karşıladı.

Ziyarette Bursa'daki en büyük sorunun trafik olduğunu vurgulayan Vali Küçük, ulaşıma nefes aldıracak adımları attıklarını söyledi. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi ile de temas halinde olduklarını kaydeden İzzettin Küçük, trafikte uzun süre beklemek durumunda kalan vatandaşlara hak verdiğini belirterek çözüm için çalıştıklarını belirtti. 



ULAŞIMA YENİ AYAR

Ovaakça kontrol noktasının geri alındığını bildiren Küçük, “Okullarla görüşüyoruz. Ders saatlerinin 9:30'a alınması söz konusu. Akşam işçi servislerine yönelik de çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki 10-15 gün içinde ferahlama olacak. Belediye, yeni hatlar açacak. Bu ilin birinci sorunu trafiktir. İdarecinin gözünde başka sorun olabilir ama önemli olan vatandaşın ne dediğidir. Bu konuda belediyenin de duyarlı olduğunu ve çalışmalarını bu yöne yoğunlaştırdığını biliyorum” dedi.

Bursa'nın hızlı bir gelişim içinde olduğunu ve şehir için tüm dinamiklerin elini taşın altına koyduğunu ifade eden Celal Sönmez de, Vali Küçük'e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.