Hava Durumu

Bursa'nın konuştuğu cinayette flaş gelişme

İnegöl'de mobilya imalathanesinde işlenen cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın konuştuğu cinayette flaş gelişme

Alınan bilgiye göre, Ağaç İşleri Sanayi 8. Sokak'ta Yavuz Candar'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan K.A, M.G ve bir şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden K.A. tutuklandı, diğer 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ağaç İşleri Sanayi 8. Sokak'taki mobilya imalathanesinde önceki gün silahla vurularak ağır yaralanan Yavuz Candar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Cinayetle ilgili K.A, M.G. ve bir şüpheli gözaltına alınmıştı.

OLAY

İnegöl ilçesinin Yeniceköy Mahallesi'nde önceki gün 2 kişi, kapıyı kırarak girdikleri evde Yusuf Candar'ı tek kurşunla yaraladı. Ağır yaralanan Yusuf Candar, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Aynı gün akşam saatlerinde ise bu kez, Yusuf Candar'ın oğlu Yavuz Candar silahlı saldırıya uğradı. İşyerindeki saldırıda Candar da ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yavuz Candar, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Olayın ardından güvenlik güçleri, rahat tavırlarıyla güvenlik kameralarına yansıyan şüphelilerin Kahraman A. ve Murat G. olduğunu tespit etti. İki şüpheli gece saatlerinde polis tarafından gözaltına alındı. Özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerden Kahraman A. basın mensuplarının 'Neden öldürdün?' sorusuna 'Zevkten' cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.