Hava Durumu

Bursa'nın konuştuğu çoban hakim karşısında!

Bursa'da, sattığı küçükbaş hayvanın parası sahte çıkınca çalıştığı çiftlikten çıkarılması üzerine tartıştığı patronunun oğlu Eray Bayramça'yı (17) pompalı tüfekle öldürdüğü iddia edilen çobanın yargılanmasına devam edildi. Sanık, savunmasında, "Eray'ı kardeşim gibi severdim. Kasten vurmadım" dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın konuştuğu çoban hakim karşısında!
Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, tutuklu mağdur sanık B.Ö. (38), tutuksuz yaşı küçük sanık B.K. (17) ve ölen Eray Bayramça'nın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

Sanık B.Ö, mahkemeye sunduğu iki sayfalık yazılı savunmasında, kimseyi kasten vurmadığını, işten çıkarıldığı çiftliğe, telefon kayıtlarından da anlaşılacağı üzere çağrıldığı için gittiğini söyledi. B.Ö, "Kendime komplo kurulduğunu anlayınca yanımda getirdiğim pompalı tüfeği çıkardım ve boğuşma sırasında tüfek aniden ateş aldı. Kimseyi kasten vurmadım, onlar tüfeği almak için üstüme gelince aramızda bulunan silah ateş aldı. Eray'ı kardeşim gibi severdim, onun vurulduğunu görünce oradakilere ambulansı aramalarını söyledim, ama aramadılar. Maksatları beni linç edip kim vurduya gitmemi sağlamaktı" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek raporun beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

SAHTE PARA YÜZÜNDEN TÜFEKLE İŞ YERİNİ BASMIŞTI

Yunuseli'nde meydana gelen olayda, 4 senedir çiftlikte çalışan B.Ö. (38), bir kişiye 350 lira karşılığında kuzu sattı. B.Ö.'den parayı alan çiftlik sahibi, paranın sahte olduğunu anlayınca çobanla tartıştı. Çiftlik sahibi, B.Ö.'yü işten çıkardı. 4 gün sonra pompalı tüfeğiyle çalıştığı iş yerine gelen B.Ö, patronu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.Ö, av tüfeği ile Eray Bayramca'yı ağır yaraladı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kurtarılamadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.