Hava Durumu

Bursa'nın o bölgesi doğalgaza kavuştu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Cerrah bölgesi doğalgaza kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2016 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın o bölgesi doğalgaza kavuştu
Cerrah Mahallesi'nde doğalgaz meşalesi törenle yakıldı. İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, Cerrah'ın tamamının 2,5 ay sonra doğalgaza kavuşacağını belirterek, “Cerrah Mahallesi'nde ortalama 100 sokak var. Bu sokakların 30 tanesine doğalgazı getirdik. 2,5 ay içerisinde de Cerrah’ın tamamı gaza kavuşacak. Vatanımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bizler Kalyon Holding'in mütevazı bir kuruluşuyuz. Doğalgaz hesaplı bir yakıt. 1 ton kömür 800 lira, 1 ton odun 700 lira, bir tüp 86 lira; hepsini topladığınızda bütün kış boyunca 3 bin liraya yakın rakam ortaya çıkıyor. Ancak evinizde bir odayı ısıtıyorsunuz. Doğalgaz kullandığınızda 100 metrekarelik evin bir yıllık ısıtma, mutfak gazı dahil bütün yatık masrafı bin 200 lira” diye konuştu.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “1997 yılında Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgazın gelmesini sağlayan rahmetli Hikmet Şahin anmadan geçmemek lazım. 2003 senesinde de İnegöl merkezde çalışmalara vesile olan Hikmet Şahin başkanımızı rahmetle, minnetle anmak istiyorum. Hamdolsun bugün 54 bin doğalgaz abone sayısına geldik. Bugün Cerrah’ta sembolik olarak gaz yakıyoruz, ama bu gazdan Çeltikçi de istifa edecek” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, FETÖ ele başı Fethullah Gülen’in hoca kılığına girmiş bir terörist olduğunu belirterek, "İncan çabuk unutur. 15 Temmuz gecesi, üzerinde kamuflaj bulunan teröristler, şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bizim burada verdiğimiz vergilerle alınan uçaklarına, helikopterlerine bindiler ve bu aziz millete bomba yağdırdılar. Bunları unutmamamız gerekiyor. Hocalar çok muhterem insanlardır. Ama bu hoca geçinen terörist, bu grubun beynini yıkanmış, beynini ipotek altına almış; bunlara bir dolar vererek emirler gönderiyor. Bunlar zaten milli olsaydılar, ceplerinde dolar değil, Türk parası olurdu. Bu yaşananları unutmamamız gerekiyor. Su uyur, düşman uyumaz. Her daim uyanık olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından doğalgaz ateşi yakıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.