Hava Durumu

Bursa'nın sultanları doludizgin

Evinde konuk ettiği İdmanocağı’nı net bir skorla yenerek ilkyarının rövanşını alan Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Fenerbahçe’ye yenilen Nilüfer Belediyesi’ni geçerek altıncılığa yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2015 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2015 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın sultanları doludizgin
FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Bayanlar Voleybol 1. Ligi 20. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Trabzon İdmanocağı’nı konuk etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette ilk teknik molayı 7-8 geride kapatan Yeşil Beyazlılar, Pena'nın etkili servisleri, İpek ve Meryem'in sayılarıyla ikinci teknik molada 16-14 çevirdiği seti 25-16 kazanarak 1-0 öne geçti.



ALTINCILIĞA YÜKSELDİ

İkinci sete üst üste sayılar alarak başlayan konuk İdmanocağı, ilk teknik molayı 5-8, ikinci teknik molayı ise 12-16 önde geçse de müthiş bir geri dönüşe imza atan Büyükşehir'in Sultanları seti 25-23 galip tamamlayarak durumu 2-0'a getirdi. Üstünlüğünü üçüncü sette de sürdüren Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-17, maçı 3-0 kazanarak Nilüfer Belediye’yi geçip altıncılığa yükseldi. 

SEDA VE PENA'DAN ÜÇLÜ ŞOV

Büyükşehir’in Sultanları, İdmanocağı galibiyetinin sevincini maç sonunda taraftarıyla birlikte kutlarken, Pena ve kaptan Seda taraftarların isteğini geri çevirmeyerek tüm salona “üçlü” çektirdi.  Ozan DEMİR'in haberi...



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.