Hava Durumu

Bursa'nın Sultanları kupaya uzanamadı...

CEV Challenge kupasını daha önce iki kez müzesine götüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol takımı, final etabı ilk karşılaşmasında 3-2 ile geçtiği maçın rövanşında Olympiakos SFP takımına evinde 3-1 mağlup olarak kupayı rakibine kaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın Sultanları kupaya uzanamadı...

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Bursa Büyükşehir Belediyespor taraftarının da yoğun desteğini alarak üst üste bulduğu sayılarla başladı. İlk teknik molaya 8-4 önde giren yeşil-beyazlılar setin ikinci teknik molasına da 16-10 önde girdi. Teknik molanın ardından file üstünlüğü Olympiakos takımına geçti. Bursa Büyükşehir Belediyespor'un arka alandaki boşluklarını kenarlardan bulduğu hücumlarla iyi değerlendiren Yunanistan temsilcisi farkı 2 sayıya kadar indirdi.(22-20) Pasör Nilay'ın çıkardığı toplarda bu kez Emiliya Dimitrova ve Fatma ile hata yapmayınca seti 25-23 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti.

Hücum etkinliğini ikinci ve üçüncü sette sürdüremeyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci seti 20-25 üçüncü seti de 18-25 geride tamamlayınca rakip Olympiakos setlerde 2-1 öne geçti.

Maçın son setinde ilk teknik molaya 8-7 önde giren yeşil-beyazlılar farkı 3 sayıya kadar çıkarsa da rakibin savunmasını geçemedi ve bu seti de 16-25 geride tamamlayarak salondan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonucun ardından CEV Challenge Kupasını rakip Olympiakos'a kaptıran Bursa Büyükşehir Belediyespor ikincilikle yetindi.

Şampiyon CEV Challenge Kupası'nın Şampiyonu Olympiakos kupasını CEV As Başkanı Özkan Mutlugil'in elinden alırken şampiyonluk madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ takdim etti, turnuvanın ikincisi Bursa Büyükşehir Belediyespor ise ikincilik madalyalarını Alinur Aktaş'ın elinden aldı. Maçın MVP ödülü Olympiakos takımından Styliani Christodoulou oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.