Hava Durumu

Bursa'nın yeni spor merkezi hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Tuna Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Tuna Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2018 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2018 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın yeni spor merkezi hizmete açıldı!

Osmangazi Belediyesi, temelini geçtiğimiz yıl Mayıs ayında attığı Tuna Gençlik ve Spor Merkezi'ni kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açtı. Spor tesislerindeki asıl hedeflerinin, Türk bayrağını uluslararası alanda temsil edecek sporcular yetiştirmek olduğunun altını çizen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Farklı branşlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek sporcuların çıkması hedefi ile Türkiye'nin en büyük ve en modern atletizm salonu olan Osmangazi Atletizm Salonu'nu şehrimize kazandırdık. 73 metre çatı açıklığına ve bin kişi seyirci kapasitesine sahip olan bu tesisimizin açılışını da inşallah yaz aylarında yapacağız. Profesyonel alanın dışında amatör spor kulüplerine ve sporcularımıza da destek oluyoruz. Her mahallemize spor tesisleri inşa ediyoruz. 55 spor kulübümüzün tamamına malzeme ve ulaşım konuşlarında yardımcı oluyoruz" dedi.

PANORAMA 1326 BURSA FETİH MÜZESİ NİSAN'DA AÇILIYOR

Bu yıl hizmete açacakları yatırımlardan birinin de Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi olduğunu dile getiren Başkan Dündar, "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nin inşaatını bitirdik. Sanatsal çalışmalar tamamlandı. Şuan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Nisan ayında gerçekleştireceğimiz Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri'nde inşallah bu müzemizi hizmete açacağız. Sadece Bursa'nın değil tüm Türkiye'nin hizmetine sunacağımız bir yatırım olacak" diye konuştu.

2 KATLI TESİS

Konuşmasının sonunda Tuna Gençlik ve Spor Merkezi hakkında bilgiler veren Başkan Dündar, "Bu tesisimizi, kamulaştırmalar sonucunda elde ettiğimiz alana inşa ettik. Toplam 547 metrekare alan üzerine 2 katlı olarak inşa edilen Tuna Gençlik ve Spor Merkezi'nin ilk spor lokali, ikinci katında ise çok amaçlı salon, toplantı salonu yer alıyor. Gençlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.