Hava Durumu

Bursa örnek şehir

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, toplantıya katılan 300 sporcuya eşofman takımı ve çanta hediye ederken Bursa'daki spor ortamının diğer illere ilham vermesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa örnek şehir

SORUNLAR KONUŞULDU
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu geçtiğimiz gün Atıcılar Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi'nde Bursa'daki spor kulüpleri sporcuları ve temsilcileriyle bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona Çavuşoğlu'nun yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Uludağ Üniversitesi Rektörü Yusul Ulcay, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ile Bursa'daki amatör spor kulüplerinin başkanları, antrenörleri ve sporcuları katıldı.

"BAŞARILI OLMALIYIZ"
Toplantıya katılan 300 sporcuya eşofman takımı ve çanta hediye eden Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ise, "Bursa'da yapılan yatırımları gördüm. Gerçekten çok güzel tesisler inşa edilmiş. Ben artık olimpiyatlarda ya da uluslararası bir başka organizasyonlarda diğer ülkelerin başarılarını izlemek istemiyorum. İşte Bursa gibi gelişen tesislerimizle gelişen sporcularımızla biz de başarıya ulaşacağız"" diye konuştu.

Bursa Amatör Spor
Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç , "Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu'na sonsuz teşekkürler ediyorum. Her zaman Bursamızın ve biz amatör
spor kulüplerinin yanında oluyor. Onun destekleriyle 145 kulübümüz takım başına 7'şer bin TL yardım almayı başardı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.