Hava Durumu

Bursa ortalık karıştı! Pompalı tüfekle saldırdılar

Bursa’da yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle 6 kişi yaralandı. Önce tartıştıkları kişinin iş yerine, kaçarken de "plakayı alın" diye bağıran kahvehanede oturan gruba pompalı tüfek ile ateş eden şahıslar 6 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2016 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2016 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa ortalık karıştı! Pompalı tüfekle saldırdılar
Olay Osmangazi ilçesine bağlı Çırpan Mahallesi 1. Altıparmak Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre aynı sokak üzerindeki M.K 'ya iat klima servisinde işçi olarak çalışan İ.Y. iki sokak ileride yol verme meselesi yüzünden kimliği belirsiz iki şahıs ile tartıştı. 

\\\"\\\"

28 plakalı otomobille İ.Y' yi takip eden şahıslar daha sonra sokaktan ayrıldı. Bir buçuk saat sonra 28 plakalı otomobil ile M.K.'ya ait iş yerine gelen 4 kişi " işte burası"diyerek otomobilden çıkardıkları pompalı tüfek ile ateş etti. İş yeri sahibi ve mahallelinin tepki göstermesi üzerine zanlılar otomobile binip kaçmaya çalıştıkları sırada kahvehanede oturan bir grup otomobile doğru hamle yapıp "plakasını alın" diye bağırmaya başladı.

\\\"\\\" 

Bunun üzerine zanlılar kaçtıkları otomobilin camından çıkardıkları pompalı tüfek ile bir elde kahveye doğru ateş etti. Olayda klima servisi ve kahvehaneye açılan ateş sonucu burada bulunan 6 kişi yaralandı. Olay yerine gelen polis, plakası tespit edilen otomobili Kent Meydanı kavşağında yakalayıp 1 kişiyi gözaltına aldı.

\\\"\\\"

Otomobildeki diğer 3 kişinin otomobilden inip kaçtıkları belirlendi. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken yaralı kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. 

\\\"\\\"

Olaydan sonra açıklama yapan iş yeri sahibi " firmamızda çalışan İ.Y. isimli arkadaşımızı iş yerine kadar takip etmişler. Bir buçuk saat sonra geldiklerinde "işte burası" diyerek iş yerimize pompalı tüfek ile ateş ettiler. Ne olduğunu anlamadık arkadaşlarımızdan biri yaralandı kaçarlarken sokağın başındaki kahvehaneyede ateş etmişler orada da yaralananlar olmuş bir an öce yakalanmalarını istiyoruz" diye konuştu ​
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.