Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'dan şehit evine taziye ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, görev yeri olan Burdur'da şüphelileri kovaladığı sırada aldığı darbe sonucu düşerek başından yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Bursalı polis memuru Selcan Akbaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2020 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'dan şehit evine taziye ziyareti

Bursalı polis memuru 27 yaşındaki Selcan Akbaş, ilk görev yeri olan Burdur'un Bahçelievler Mahallesi'ndeki Gençlik Parkı'nda geçtiğimiz ay şüpheli 2 kişiden sorgulama yapmak için kimliklerini istedi. Şüphelilerin kaçması üzerine arkalarından koşan Akbaş, kovaladığı kişilerden birinin tekme atması sonucu yere düşmüş ve başını kaldırım taşına çarparak ağır yaralanmıştı. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Akbaş, hastanedeki yaşam mücadelesine yenik düşerek şehit oldu. Şehit polis memuru Selcan Akbaş'ın cenazesi, geçtiğimiz hafta memleketi Bursa'da toprağa verildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte şehit polisin Hamzabey Mahallesi'nde oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Baba Mustafa Akbaş ve Zeliha Akbaş'a başsağlığı dileyen Başkan Dündar, "Şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine, sabırlar diliyorum" dedi. Başkan Dündar, baba Mustafa Akbaş'ın isteği üzerine, şehit polisin ismini evinin bulunduğu çıkmaz sokağa vereceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.