Hava Durumu

Bursa Özel Uğur Okulları'nda kesintisiz eğitim sürüyor

Bursa Özel Uğur Okulları, sosyal izolasyon döneminde öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için geliştirdiği Metodbox sistemiyle, her gün okula geliyorlarmış gibi tüm öğrencilerine ulaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2020 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2020 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Özel Uğur Okulları'nda kesintisiz eğitim sürüyor

Metodbox sistemi ile eğitimlerine aynı okulda olduğu gibi sabah sporu ile başlayan öğrenciler, dijital eğitim/öğretim platformuna giriş yaptıktan sonra, haftalık ders programlarına, ders anlatım videolarına, konu özetlerine ve örnek ders sorularına ulaşabiliyorlar. Ayrıca haftanın her günü 24 saat öğrencilerin kullanımına açık olan platformda, öğrencilerin okul ve öğrenme alışkanlıklarını sürdürebilmek adına öğretmenler tarafından online sınıf eğitimleri de verilmekte. Rehberlik modülü aracılığıyla da öğrenciler rehberlik içeriklerine de ulaşabilmekte.

Bursa Özel Uğur Okulları Özlüce Kampüsü Müdürü Tamer Serol, temel dersler, ingilizce ve uygulamalı derslerdeki eğitimlerin kesintisiz devam edebilmesi için 23 Mart'tan itibaren. Türkiye'de 44 şehirde bulunan 107 Uğur Eğitim Kurumu ile birlikte Özel Bursa Uğur Okulları'nda da uzaktan eğitim programının başladığını hatırlattı. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrencilere içeriklerin yıllık planlara uyumlu olacak şekilde özenle hazırladığının altını çizen Serol, "Bu eğitim öğretim yılında bizimle olan ve önümüzdeki yıl bizim ile olmaya devam edecek öğrencilerimiz de Metodbox dijital öğrenme/öğretme platformumuz üzerinden içeriklere online olarak ulaşarak okula geliyor gibi eğitimlerine kaldıkları yerden devam edebiliyorlar" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.