Hava Durumu

Bursa plakalı araçta feci son! 2 ölü

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan hafif ticari araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yararlandı. 

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa plakalı araçta feci son! 2 ölü
Kaza, bugün gece saatlerinde Kütüphaneci Rasime Şeyhoğlu Sokağı'nda meydana geldi. 23 yaşındaki Tamer Pırnaldağ idaresindeki 16 UR 024 plakalı hafif ticari araç, Limontepe Kavşağı'ndan Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokağı yönüne seyir halindeyken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metrelik şarampole yuvarlandı.

Can pazarının yaşandığı kazada sürücü Pırnaldağ ve İlhami Elitaş (33) hayatını kaybederken, Sadık Atasoy (30) ve Alaattin Demirtaş yaralandı. Kazayı gören mahalle sakinleri durumu hemen sağlık, AKS ve polis ekiplerine bildirdi. AKS ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarılan Sadık Atasoy ve Alaattin Demirtaş sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Sadık Atasoy ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Alaattin Demirtaş’ın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazada yaşamını yitiren Pırnaldağ ile Elitaş'ın cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.