Hava Durumu

Bursa polisi suçluya göz açtırmıyor! İşte bir haftanın bilançosu

Bursa'da Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son bir haftada, gerçekleştirdiği uygulama ve çalışmalarda yüklü miktarda uyuşturucu, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirilirken 29 kişi gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisi suçluya göz açtırmıyor! İşte bir haftanın bilançosu

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 1 hafta boyunca, ilçedeki 14 mahallede, 24 saat boyunca asayiş uygulaması ve şüpheli şahıslar üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, şüpheli gördükleri kişilerin üst araması ve GBT sorgusunu yaparken, otomobiller de aramalar gerçekleştirdi. Suç unsuru rastlanan şüphelilerin evlerinde de savcılık kararı ile arama yapıldı.



Gerçekleştirilen uygulama ve aramalarda, 2 kilogram esrar, 60 gram metamfetamin, 20 gram bonzai, 12 gram eroin, 17 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet tüfek, çok sayıda dolu fişek, 2 bin lira sahte para ele geçirildi.



Farklı suçlardan aranması bulunan ve suç unsuruna rastlanan 29 kişi gözaltına alındı.

Üzerinden uyuşturucu madde çıkan bir zanlının evine yapılan aramalarda ise, balkonunda hint keneviri yetiştirdiği ve yetiştiridiği uyuşturucunun ticaretini yaptığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.