Hava Durumu

Bursa polisinden maganda avı

Bursa polisi yılbaşı gecesi bilinçsizce havaya ateş eden magandalara göz açtırmadı. Bursa il merkezi ve ilçelerde yeni yılın girmesiyle birlikte silahlarına davranan çok sayıda magandaya cezai işlem uygulandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 14:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisinden maganda avı

Bu yılbaşı da şehir magandaları yine rahat durmadı. 2018 yılının ilk dakikalarını silahlarını ateşleyerek kutlayan magandalar bir çok yerde korkuya neden oldu. Bursa'nın İznik ilçesinde saatler gece yarısını takvimler ile 2018'i gösterdiği anda silahlarına sarılan şehir magandaları evlerinin çatılarına ve balkonlarına çıkarak gelişi güzel ateş etti. İlçenin bir çok yerinden yükselen silah sesleri dakikalarca devam etti. O anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi.

Alkolün bol miktarda tüketildiği bazı yerlerde de alkolün etkisiyle bilinçsizce eğlenenler de kameralara yansıdı. Barlarıyla ünlü Görükle yerleşkesinde yaktığı meşaleler ile yol kenarında bekleyen kalabalığın üzerine yürüyen alkollü bir genç, polis tarafından uzaklaştırıldı.
Bursa il merkezinde yılbaşı önlemlerini günler öncesinden alan Bursa polisi, magandalara göz açtırmadığı gibi suç unsuru oluşturabilecek faaliyetlere de izin vermedi.

Özellikle üniversite öğrencilerinin ve barların yoğun olduğu Görükle yerleşkesine bizzat giderek kontrolleri yerinde inceleyen Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, gecenin ilerleyen saatlerine kadar şehrin asayişi ile ilgili bilgi aldı.
İl genelinde yeni yılı fırsat bilerek silahlarına sarılan çok sayıda maganda tek tek tespit edilerek haklarında işlem yapıldı. Ruhsatsız silah kullanan 6 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.