Hava Durumu

Bursa polisinden operasyon üstüne operasyon

Bursa'da polis, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bazı mahalle ve bölgelerde uygulama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisinden operasyon üstüne operasyon

İstihbarat çalışmalarını değerlendiren polis ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Meydancık Mahallesi Gökdere Bulvarı, Beyazıt Mahallesi ve şehrin bazı noktalarında kimlik kontrolü ve araç denetimi yaptı. Uygulama sırasında 1 kişi de 200 gram esrar ile 2 şahısta belli miktarda esrar ele geçirildi. Uygulama sırasında hırsızlık suçundan aranması olduğu öğrenilen 2 kişi de gözaltına alındı.

Uygulamaları yerinde takip eden İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Bildiğiniz gibi şehrimizde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik mahalle toplantıları yapıyoruz. Mahalle toplantıları ve vatandaşlarımızla yapılan toplantılar neticesinde, bize gelen talepler meydana gelen olaylar, şikayetler, hepsini değerlendirdikten sonra nerede bir sorun var, nerede bir ihtiyacımız var, bunları yan yana getirip ondan sonra kontrol ve uygulama planları yapıyoruz. Son günlerde sizlerin de hatırladığı gibi basında, bazı mahallelerde uyuşturucu satıldığıyla ilgili hususlar öne çıkarıldı. Bunlar, önceden yapmış olduğumuz uygulamalarda elde edilen veriler de gösteriyor ki, bu tür uyuşturucu maddelerle mücadele konusunda ciddi bir başarı elde ettik" dedi.

Emniyet Müdürü Durmuşlar, 8 ayrı nokta üzerinde 200-250 personel, 16 özel timle birlikte asayişe müessir olaylar ile uyuşturucu madde satılması, içilmesi ve bunların pazarlayıcısı sokak satıcısı denilen şahıslara yönelik bir uygulama yaptıklarını söyleyerek, "Önümüzdeki haftadan itibaren ramazan ayı da başlıyor. İlimizde rahat ve güven içinde bir ramazanın geçmesi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması noktasındaki uygulamalarımızı devam ettiriyoruz "diye konuştu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.