Hava Durumu

Bursa polisinden uyuşturucuya geçit yok

Bursa'da narkotik polisinin yaptığı 2 ayrı operasyonda 1' i kadın toplam 8 kişi gözatına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa polisinden uyuşturucuya geçit yok

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Yıldırım ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen M.Y., R.Y., S.Ç. ve M.E. isimli şahısları yakaladı. Zanlıların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 1 kilo 600 gram sentetik kannobinoid ele geçirildi.
Narkotik ekiplerinin yaptığı bir diğer operasyonda ise, Osmangazi ilçesinde kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan A.Ç. yakaladı. Yakalanan şahsın üzerinde yapılan aramada çıkı halinde paketlenmiş halde sentetik kannobinoid ele geçirildi. Zanlıya uyuşturucuyu sattıkları tespit edilen T.K. ve A.D. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üzerinde çeşitli miktarda sentetik kannobinoid ele geçirildi.
Narkotik ekiplerinin aynı gün yaptığı bir diğer operasyonda ise, Osmangazi ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen A.K. ve F.K. yakalandı. Yakalanan şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde 72 gram sentetik kannobinoid, 2 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.
Yakalanan 8 şahıstan biri hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, M.Y., R.Y., S.Ç., M.E., T.K., A.D., A.K. ve F.K. ise uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.