Hava Durumu

Bursa şehidine ağlıyor...

Hakkari'de şehit olan sözleşmeli erin ateşi Bursa'ya düştü.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa şehidine ağlıyor...

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Orman Hudut Tabur Komutanlığı'na bölücü terör örgütü mensuplarınca bugün havan saldırısı yapıldı. Saldırıda 1 asker şehit olurken, 2 asker ise yaralanarak sevk edildikleri Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

BURSA'DA ŞEHİDİN EVİNDE YAS VAR

Hain saldırıda hayatını kaybeden 22 yaşındaki sözleşmeli er Harun Arvas'ın şehadet haberi Bursa'da ikamet eden ailesine kısa sürede ulaştı. Evli olan ve Yahşibey Mahallesi'nde ikamet eden Arvas'ın aslen Vanlı olduğu öğrenildi. Şehidin babası Abdurrahman Arvas'ın millî eğitimde görev yaptığı, annesi Binevş Kafkas Arvas'ın ise Bolu'da diğer oğlunun yanında olduğu bildirildi.

ŞEHİDİN EVİNDE DE HÜZÜN HAKİM

Şehit er Harun Arvas'ın kayınpederi Eyüp Ünal'ın evinde de büyük üzüntü hakim... Şehit askerin 19 yaşındaki eşi Melike Arvas'ın da acı haberi aldıktan sonra fenalaştığı ve doktor kontrolünde tutulduğu öğrenildi. Yahşibey Mahallesi Yahşibey Çıkmazı'ndaki eve de Türk bayrakları asıldı.

CENAZE YARIN BURSA'DA

Askeri yetkililerin acı haberi verdiği 7 çocuk babası Abdurrahman Arvas metanetini korumaya çalıştı. Yakınları taziye evine akın ederken, şehidin baba ocağı ve evinde yas hakim. Şehit Harun Arvas, yarın Mihraplı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler'deki garnizon şehitliğine defnedilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.