Hava Durumu

Bursa Şehir Hastanesi'ne önemli ziyaret

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu, tamamlanması için son hazırlıkların sürdüğü Bursa Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Şehir Hastanesi'ne önemli ziyaret

İkiliye ziyarette Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan da eşlik etti. Ekip, iç düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam eden ve altı hastanenin bir arada bulunduğu 1355 yataklı devasa sağlık kampüsünde incelemelerde bulundu.

Hastanenin, Bursa ve çevre iller için büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç, "Şehir Hastanelerimiz bildiğiniz gibi kamu-özel ortak ortaklığında yapılıyor. Bu hastanelerde inşaatı üstlenen firmalar kendi alanlarında yetkin ancak işin kontrolü Bakanlığımızdadır. Bu sebeple hastanenin son durumunu yerinde değerlendirmek istedik. Şehir Hastanelerimiz açıldığı illerde sağlık hizmetlerinin kalitesini ciddi anlamda arttırdı. Hastanelerimizde son model radyoloji görüntüleme cihazları, modern sterilizasyon hizmetleri ve laboratuar hizmetleri veriliyor. Bursa Şehir Hastanesi'nin Bursa ve çevre illerdeki vatandaşlar için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Şehir Hastanesi'nde nitelikli sağlık hizmetlerine ağırlık verileceğinin altını çizen Dr. Akan, "Hastanemiz; yanık, inme merkezleri, el cerrahisi, palyatif bakım merkezleri, reimplantasyon, kanser cerrahisi ile diğer nitelikli sağlık hizmetlerinin bir arada verileceği bir merkez olarak inşa edildi. Bunların yanı sıra içerisinde 175 erişkin yoğun bakım yatağı, 19 çocuk yoğun bakım yatağı yanı sıra 22 adet yeni doğan yoğun bakım yatağı, 49 ameliyathane ve 314 poliklinik odası bulunacak. Hastanemizde iç düzenleme ve peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.