Hava Durumu

Bursa Şehir Tiyatrosu oyunlarını çocuklar için sahneledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda sevilen oyunlarını, çocuklar için sahnelendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Şehir Tiyatrosu oyunlarını çocuklar için sahneledi

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun beğenilen çocuk oyunları 'Kralın Diş Ağrısı' Bursa'da, 'Masal Gezginleri' de İznik'te çocuklar için ücretsiz olarak sahnelendi. Çocuk ve gençler tarafından olduğu kadar yetişkinlerin de ilgiyle izlediği 'Kralın Diş Ağrısı', Tayyare Kültür Merkezi'nde, çocuk performansı 'Masal Gezginleri, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' de İznik I. Murat Hamamı Kültür Merkezi'nde küçük izleyicileriyle buluştu.

Öte yandan Şehir Tiyatrosu, Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için de özel bir gösteri sahneledi. '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hastanede kutlayan çocuklar için hastane balonlar ve bayraklarla süslendi. Çocuklar, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun 'Masal Gezginleri' topluluğunun sahnelediği 'Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler' adlı tiyatro oyununu ilgiyle ve keyifle izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.