Hava Durumu

Bursa şehit ailelerine gazi ve engellilere ücretsiz simit ve poğaça

Bursa'da, Osmangazi İlçesi'nde metro yanında, büyükşehir belediyesinin tahsis ettiği seyyar arabada simit ve börek satan 50 yaşındaki Osman Doğu, şehit aileleri, gazi ve engellilere durumlarını belgelemeleri halinde ücretsiz unlu mamüllerden veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa şehit ailelerine gazi ve engellilere ücretsiz simit ve poğaça

Merkez Osmangazi İlçesi'nde ki metro istasyonunun yakınında büyükşehir belediyesinin kendisine tahsis ettiği seyyar arabada simit, poğaça ve börek satan Osman Doğu, belgelemeleri halinde ihtiyacı olan şehit yakınlarına, gaziler ve engellilere ücretsiz olarak yiyecek veriyor.

Tezgahında her gün 400'e yakın unlu ürünler sattığını söyleyen Osman Doğu, ihtiyacı olan şehit yakınları ve gazilerimize durumlarını belgelemeleri halinde istedikleri kadar simit, poğaça ve börek ücretsiz vermeyi düşünüyordum. Bursa'da geçenlerde engelli bir kadının özel halk otobüsüne alınmayışı ile ilgili haberleri de izleyince çok üzüldüm Canım yandı.

Böylece, sadece şehit yakınları ve gaziler değil engellilere de ücretsiz yiyecek vermeyi kararlaştırdım. Bunu fırsat bilen kişilerin ücretsiz olarak yiyecek istememesi içinde durumlarını belgelemelerini istedim. Ücretsiz olarak günde 30-50 kişiye ücretsiz yiyecek veriyorum. Bundan da mutluluk duyuyorum dedi.

Osman Doğu, bu uygulamasını önümüzdeki aylarda da devam edeceğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.