Hava Durumu

Bursa Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) üyeleri sandık başına gitti. Başkan adayı Özer Matlı, seçimlerin adil olmadığını ileri sürerek, "Kaybedersek alnımızın akıyla kaybedecek, kazanırsak alnımızın teriyle kazanacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2013 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2013 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Ticaret Borsası'nda seçim heyecanı

Bursa Ticaret Borsası (BTB) binasında 700 seçmenin oy kullanacak. Bursa Ticaret Borsası için büyük bir gün olduğunu dile getiren mevcut başkan Rıza Aydın, kendileri için ise her günün büyük olduğunu söyledi. Her günün taze bir başlangıç olduğunu ifade eden Aydın, "Bundan sonra borsada görev yapacak olan arkadaşlara başarılar dilerim. Önemli olan seviyeyi korumaktı. İyi ve seviyeli bir şekilde giden bir seçim süreci yaşıyoruz. Bizim bu seçimlerden beklentimiz kurum içerisindeki istikrarın korunmasıdır. Bursa ve Ticaret Borsası kazansın istiyoruz" dedi.

Başkanlık seçimleri için Bursa halkının gösterdiği ilgiye teşekkür eden Özer Matlı, seçimin bitmesi ile kırgınlıklar ve dargınlıklar yaşanmadan Bursa'nın kazanmasını temenni etti. 2 yıl Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı yaptığını dile getiren Matlı, "Buradaki seçimlerin adil bir seçim olmadığını görüyoruz. Bizler personelimizi bu seçimlerin dışarısında tuttuk. Ama burada ticari faaliyette olmayan üyelerin kaydedildiğini görüyoruz. Karşı grubumuz ile haksız bir rekabet içerisindeyiz. Seçmenlerimiz sağduyulu davrandığı takdirde ben bizlere karşı yapılan bu haksızlığa sandıkta cevap verileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.