Hava Durumu

Bursa Trafik Vakfı'ndan Emniyet'e 4 otomobil

Bursa Trafik Vakfı, İl Emniyet Müdürlüğünün ihtiyaçları doğrultusunda önemli bir adım atarak, son teknoloji ile donatılmış 4 adet aracı, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne hibe etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2016 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2016 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Bursa Trafik Vakfı'ndan Emniyet'e 4 otomobil
Araç bağış töreni öncesinde, Bursa Trafik Vakfı tarafından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki BOSİAD Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu'nda gerçekleşen basın toplantısına; Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Trafik Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Karayolları Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu temsilcileri ve çok sayıda isim katıldı.

Basın toplantısında söz alan Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız; "Bursa Emniyet Müdürlüğü vatandaşların can güvenliği ve trafiğin 24 saat düzenlenmesi çalışmalarına devam ediyor. Hızlı nüfus artışı tabiki trafik sıkıntılarını da beraberinde getiriyor. İlgili sorunların çözümünde kurum ve kuruluşlar olarak etkin faaliyetler yürütüyoruz. Bursa Trafik Vakfı da geçtiğimiz günlerde 1 MOBESE aracı emniyetimize bağışlamıştı. Trafik bilincinin okullardan itibaren aşılanması konusunda önemli çalışmalar yürütüyor. İnşallah bu araçlar il emniyet müdürlüğümüze hayırlı olur" ifadelerini kullandı.

Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder  Bursa Trafik Vakfı olarak bugüne kadar Bursa'da trafik bilincinin oluşturulması ve trafik güvenliğinin sağlanması konusunda katkı sağladıklarını belirterek, "Biz, trafik bilincinin çok küçük yaşlardan itibaren kazanılacağına inanıyor, bu nedenle okullarımızdaki trafik eğitiminin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu amaçla çocuklarımız için geçmiş dönemde hazırladığımız, trafik kurallarının örneklerle açıklandığı 10 dakikalık bir çizgi eğitim filmimizi yeniliyoruz. Bu konudaki hazırlık çalışmaları başladı. Yakın zamanda okullarımızda ve televizyonlarımızda gösterilecek. Ayrıca çocuklarımıza Bursaspor sevgisini aşılamak için de çalışmalar yürütüyoruz. Biz çocuklara güveniyoruz. Trafik bilincini özlediğimiz düzeye onlar eriştirecek. Bu amaçla onlar okullarında rahatça eğitici çizgi filmimiz ve kamu spotlarımızı izlesinler diye tam 150 okula televizyon dağıttık" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.