Hava Durumu

Bursa ulaşımında kalite artıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Özel Halk Otobüsçüleri Odası arasında imzalanan protokolle, hem hizmet kalitesi artacak hem de araçların yenilenmesine imkan sağlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2013 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2013 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa ulaşımında kalite artıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmet bedellerinin düşürülmesi ile hak edişlerde artış sağlanması gibi bir takım düzenlemeleri içeren protokolle hizmet kalitesinin artacağını söyledi.
Bursa’yı her alanda ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla kara, hava, deniz ve raylı sistem yatırımlarını hızla sürdüren büyükşehir belediyesi, diğer taraftan kent içi ulaşımda hizmet kalitesinin daha artırılması amacıyla önemli bir adım attı. Özel halk otobüslerinin eski ve hizmet kalitesinin yetersiz seviyede olması gibi vatandaşlardan gelen şikayetleri yakın takibe alan büyükşehir belediyesi, bu alanda da hizmet çıtasının yükseltilmesi amacıyla Özel Halk Otobüsçüleri Odası ile protokol imzaladı. Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ramazan Çalan ile Gemlik Atatepe Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, büyükşehir belediyesi olarak bu konuda da üzerlerine düşeni yaptıklarını vurguladı.

“KENT İÇİ ULAŞIMDA KALİTE ARTACAK”

Kent içi taşımacılıkta hizmet kalitesinin vatandaş tarafından istenilen seviyeye çıkarılması amacıyla 355 üyesi bulunan halk otobüsçüleri odası ile protokol imzaladıklarını belirten Başkan Altepe, “Protokol kapsamında, belediye tarafından alınan işletme bedellerinin düşürülmesi ve bunun hizmet bedeline yansıtılması için çalışmalara başlanması gibi bazı iyileştirme kararları alındı. Esnafımız da araçlarını yenilemek suretiyle hizmet kalitesinin artmasını sağlayacak. Protokolün hem esnafımıza hem de halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özel Halk Otobüsçüleri Odası Başkanı Ramazan Çalan da, Burulaş’ın araç takip sisteminin etkin kullanımı ve bilgi paylaşımı ile daha verimli ve disiplinli bir çalışma sistemine geçileceğini belirterek, esnafın artık kaliteli hizmet yarışına gireceğini vurguladı. Çalan, verdikleri destekler için Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.