Hava Durumu

Bursa Valisi Canbolat annesini son yolculuğuna uğurladı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın annesi Nezaket Canbolat, memleketi Çorum'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2019 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2019 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi Canbolat annesini son yolculuğuna uğurladı

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın annesi Nezaket Canbolat (70), bir süredir tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün akşam hayatını kaybetmişti.

Canbolat için bugün Alaca ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Bursa milletvekili ve TBMM İnsan Hakları komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Abdurrahman Başbuğ, eski AK Parti Çorum milletvekilleri Salim Uslu ve Agah Kafkas, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Trabzon, Yozgat, Çankırı, Kırşehir, Karaman ve Balıkesir valileri, üst düzey askeri ve polis yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın annesi Nezaket Canbolat'ın cenazesi, Ömer Paşa Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.