Hava Durumu

Bursa Valisi İzzettin Küçük ilk kez AS TV'ye konuştu

Bursa’nın yeni valisi İzzettin Küçük ilk mesajlarını AS TV ekranlarından verdi. Bursa’ya atandığı için mutlu ve gururlu olduğunu belirten Vali Küçük “Bursalının yüzünü her alanda güldüreceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Valisi İzzettin Küçük ilk kez AS TV'ye konuştu
Valiler Kararnamesiyle 22 vali merkeze alınırken, 24 ile yeni vali atandı. 26 ilin valisi de kendi aralarında yer değiştirdi. O değişimin olduğu illerden biri de Bursa’ydı. Vali Münir Karaloğlu Antalya’ya atanırken, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük Bursa’ya atandı.

Karar sonrası duygu ve düşüncelerini ilk kez AS TV ekranlarından paylaşan Vali Küçük, “Bursa ismi her zaman insana ferahlık verir, çok güzel şeyler çağrıştırır. Bana da fazlasıyla bu etkide bulundu. Mutluyum, gururluyum” dedi.

“BURSA İDDİALI BİR ŞEHİR”

Bursa’yla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Küçük, “Bursa deyince akla ilk önce tarih geliyor, İstanbul’dan sonra en fazla tarihi eseri bulunduran şehir Bursa. Tabi turizmi, muhteşem doğası ve sanayisi de geliyor. Bursa, pek çok alanda iddialı bir şehir. Sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda da yüz akımız bir şehir. Kendim için de söylüyorum bu şehre itinalı, saygılı, özenli davranmak lazım. Bu kadar kıymetin bir arada bulunduğu şehir dünyada da çok azdır. Tarihi, turizmi, sanayiyi bir arada barındıracaksınız; bunları bir denge içinde birbirine ezdirmeden insanlarına mutluluk vereceksiniz; kolay bir iş değil” diye konuştu. 

VALİ KÜÇÜK’ÜN BAKAN ÇELİK’LE ŞANLIURFA’DAKİ ORTAK MESAİSİ

Bursa Valisi Küçük’e Şanlıurfa’dayken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’le yaptığı mesai ve Çelik’in daha önce Bursa milletvekili olması hatırlatıldı. “Çok hoş bir tesadüf oldu” diyen Vali Küçük, “Sayın bakanımız Tarım Bakanlığı gibi çok önemli bir bakanlığın başında. Urfa da Bursa da tarımın güçlü olduğu bir şehir. Bunun anlamı şu; diğer alanlarda da böyle ama en başta tarım alanında çok güçlü bir himayecimiz var kabinede. Bu bize de güç verecektir” dedi.

“BURSALININ YÜZÜNÜ HER ALANDA GÜLDÜRECEĞİZ”

Bursa’ya bir-bir buçuk hafta içinde gelerek göreve başlayacağını belirten Vali İzzettin Küçük, “Bursalının yüzünü her alanda güldüreceğiz. Bursa’nın değerli insanları için çalışacağız. Onların refahı, huzuru için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. İnşallah muvaffak da olacağız” diye konuştu.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.