Hava Durumu

Bursa viranelerde yaşayan ailelere sıcak yuva

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi, “Sıcak Yuva” projesiyle ihtiyaç sahibi 3 ailenin harabe vaziyetteki evlerini ve eşyalarını yeniledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa viranelerde yaşayan ailelere sıcak yuva
Yeniköy’de iki, Paşapınar Mahallesi’nde ise bir ihtiyaç sahibi ailenin evleri Orhangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, konteynır ev olarak inşa edilen ve eşyaları da temin edilen yeni evlerini ailelere teslim etti.

Neşet Çağlayan, ilk Yeniköy Mahallesi’nde yaşayan İbrahim ve Nezahat Torun isimli yaşlı çifti yeni evlerinde ziyaret etti. Çağlayan, yine Yeniköy’de eski evleri kullanılamaz halde olan Cemil Kuruoğlu ile kızı Hülya Karabacak’ın evlerine misafir oldu. Başkan Neşet Çağlayan, Paşapınar’da yalnız yaşayan 81 yaşındaki Mustafa Yıldırım’ın tepeden tırnağa yenilenen evine de misafir oldu. 



İlçe genelinde daha önce de bir çok ihtiyaç sahibi ailenin evlerini yenilediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Göreve gelirken, en fazla üzerinde durduğumuz konu sosyal belediyecilikti. Ekiplerimiz ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Evleri kullanılamayacak halde olan ailelere ulaşıp yuvalarını yeniliyoruz. Bu hizmetimizi sürdüreceğiz” dedi. 

Başkan Çağlayan, ilçede bacası tütmeyen, ocağı kaynamayan tek bir ev bırakmayacaklarını söylerken, evleri ve eşyaları tepeden tırnağa yenilenen aileler ise belediyeye teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.