Hava Durumu

Bursa'ya dadanmışlardı! Nefes kesen kovalamaca

Bursa ve Balıkesir’de toplam 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla aranan iki şüpheli polisin nefes kesen kovalamacıyla yakalandı. Toplam 40 bin liralık mal çaldıkları belirlenen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya dadanmışlardı! Nefes kesen kovalamaca
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir’de bir, Karacabey’de dört Osmangazi ilçesinde ise 2 ayrı işyerinden toplam 40 bin liralık, madeni yağ, ve inşaat malzemeleri ile televizyon gibi elektronik aletler çaldıkları önü sürülen birinin yaşı küçük 3 şüphelinin yakalanması için polis harekete geçti.

Şüphelinin olayda kullandı otomobili İzmir yolu üzerinde gören hırsızlık bürosu polisleri takibe başladı. Peşlerindeki polisi fark eden şüpheliler, nefes kesen kovalamacanın ardından gözaltına alındı. Şüphelilerden yaşı küçük olanı ise Çocuk Bürosu ekiplerine teslim edildi.



Zanlılardan F.Ş. (25) ve İ.Y. (42), “hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edildi. F.Ş.’nin 3 ayrı hırsızlık suçundan yakalamasının olduğu belirlendi. Zanlılardan İ.Y. sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Aynı suçlardan serbest bırakılan F.Ş. ise daha önceden verilmiş 1 yıl 4 aylık kesinleşmiş hapis cezasından dolayı tutuklandı.
İki şüpheli cezaevine gönderildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.