Hava Durumu

Bursa'ya gelen Arda Turan o iddiayı doğrulamadı

Bursa'ya gelen Atletico Madrid ve A Milli Futbol Takımı’nın yıldız futbolcusu Arda Turan, açıklamalarda bulundu. Turan "Barcelona’ya transferiyle ilgili olarak, "Bunlar menajerimin açıklamaları. Bana bu konuda ulaşan bir şey yok. Ancak böyle bir durum söz konusu değil" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2014 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2014 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya gelen Arda Turan o iddiayı doğrulamadı

Yıldız oyuncu Bursa'da bir işletmenin açılışına katılmak üzere Bursa'ya geldi.

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kaçırdıkları için uzun süre şok yaşadığını belirten Arda Turan, son günlerde menajerinin açıkladığı Barcelona’ya transferiyle ilgili olarak, "Bunlar menajerimin açıklamaları. Bana bu konuda ulaşan bir şey yok. Ancak böyle bir durum söz konusu değil" şeklinde konuştu.

Açılışta kendisine eşlik eden Bursaspor'un genç milli oyuncusu Ozan Tufan'ı nasıl bulduğuyla ilgili bir soruya karşılık da Arda Turan, "Çok yetenekli bir oyuncu. Bursaspor'da zaten potansiyeli olan çok yetenekli oyuncular var. Bursa zaten şampiyon olarak potansiyelini kanıtlamış bir şehir. Çok kıymetli çok değerli oyuncular. İnşallah ülkemizde bir ömür, uzun yıllar hizmet ederler" yanıtını verdi.

FİNALİ İSPANYA İLE URUGUAY OYNAR

Dünya Kupası’ndaki favoriniz kim? Sorusuna ise Arda Turan, "Finali inşallah İspanya ile Uruguay oynar. Benim favorim bu iki takım" diyerek yanıtladı.

Turan, sohbet sonrası Merkez Nilüfer İlçesi Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey ile tavla oynadı. Bir el oynanan karşılaşmayı Arda kazandı.

Alexis Sanchez hakkındaki soru üzerine de Arda Turan, "Çok teşekkür ediyorum düşünceleri için. Dünya Kupası'nda başarılar diliyorum. Alexis Sanchez için zaten çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Oynadığı kulüplerden, başarılarından ve kazandığı kupalardan belli" diye konuştu.

Milli futbolcu, annesi Yüksel Turan, babası Adnan Turan'ın da katıldığı açılışın ardından yine helikopterle İstanbul'a döndü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.