Hava Durumu

Bursa'ya gurur yaşatan sporculardan Başkan Bozbey'e ziyaret

8. Akdeniz Oyunları'nın bocce branşında şampiyon olan İnci Ece Öztürk, sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2018 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2018 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya gurur yaşatan sporculardan Başkan Bozbey'e ziyaret

SEVİNCİNİ PAYLAŞTI
Nilüferli milli sporcu İnci Ece Öztürk, İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenen 18. Akdeniz Oyunları'nın bocce-volo branşında altın madalya kazanarak hem Türkiye'ye hem de Bursa'ya büyük bir gurur yaşattı. Hasanağa TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu olan İnci Ece Öztürk, antrenörü Yılmaz Güzelocak ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

"DESTEĞİMİZ SONSUZ"
Nilüfer'den şampiyonluğa uzanan zorlu yolculuğu Başkan Mustafa Bozbey'e aktaran İnci Ece Öztürk, Nilüfer'i, Bursa'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Büyük başarısından dolayı İnci Ece Öztürk ile antrenör Yılmaz Güzelocak'ı kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, spora ve sporcuya büyük destek verdiklerini, şampiyonların ve milli sporcuların Nilüfer'den çıkmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.