Hava Durumu

Bursa'ya karşı zaafım var

Uzun süredir ekranlara çıkmayan ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Toprak Sergen, Bursa'ya karşı ilginç bir zaafının olduğunu itiraf etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya karşı zaafım var

Başarılı oyuncu Toprak Sergen, bir etkinlikte sunuculuk yapmak için geldiği Bursa'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bursa'nın kendisi için bir gelenek olduğunu anlatan Sergen, 'Babam ve ağabeyim bu güzel şehirde yaşadı, ben de kısa süre olsa da burada yaşadım. Nedenini bilmiyorum ama Bursa'ya karşı ilginç bir zaafım var. Sanki bu şehir beni çekiyor. Kısacası bu şehri seviyorum" dedi.  

İNTERNET VARKEN  TV'NİN ŞANSI YOK

Ekranların inandırıcılığını kaybettiğine de dikkat çeken Sergen, 'İnternet çok daha kuvvetli ve inandırıcı geliyor bana, onun için ekranlara çıkmıyorum" dedi. Sinema izleyicisinin hala yeteri kadar fazla olmadığını savunan başarılı oyuncu, 'Yerli filmlere gösterilen ilginin azlığına bir de internetin gücünü de eklersek televizyon ve sinemaların günümüzde fazla şansı kalmadı" dedi.

SETLER VAHiM DURUMDA

Dizi sektöründe yaşanan sorunlara da değinen Sergen "Günümüzde dizi oyunculuğu oldukça zor ve zahmetli bir iş. Örnek olarak 150 diziden, 15'i devam edebiliyorsa büyük başarı. Dizilerin rating kaygıları bir yana, setlerde çalışanlar hayatlarını kaybediyor, bu durum oldukça vahim ve trajik" açıklamasında bulundu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.