Hava Durumu

Bursa'ya şehit ateşi düştü

Hakkari Şemdinli'de çıkan çatışmada Bursalı uzman çavuş Zeki Uğur şehit oldu. 

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya şehit ateşi düştü
Büyükorhan ilçesine bağlı Piribeyler Mahallesi'nde ikamet eden 25 yaşındaki uzman çavuşun şehadet haberi Uğur ailesini yasa boğdu. Aile fertleri ve yakını olan Piribeyler Mahalle Muhtarı İbrahim Kahraman cenazeyi teslim almak için Hakkari'ye gitti.

3 çocuklu ailenin bir ferdi olan Uğur'un cenazesinin yarın askeri uçakla Bursa'ya getirileceği, yetişirse Büyükorhan'daki törenin ardından köyünde toprağa verileceği belirtildi. Zeki Uğur'un bekar olduğu öğrenildi. 

HAKKARİ VALİLİĞİ'NDEN  AÇIKLAMA

Hakkari Valiliği, dün Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Yeşilova Köyü kırsalında, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş Zeki Uğur'un tedavi gördüğü hastanede şehit olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:
"27.08.2016 günü İlimiz Şemdinli İlçesi 34. Hudut Tugay Komutanlığı görevlilerimizce icra edilmekte olan operasyon kapsamında güvenlik güçlerimiz ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada ikisi ağır olmak üzere, dört askeri personelimiz yaralanmıştır. Yaralı personellerimiz Hakkâri Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, 28.08.2016 günü saat 16.00 sıralarında ağır yaralı olan 1 askerimiz şehit olmuştur. Bölgede geniş çaplı operasyonlar kararlılıkla sürdürülmekte olup; konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.