Hava Durumu

Bursa'ya yeni çok fonksiyonlu yaşam alanı!

İnegöl Belediyesi, Alanyurt Yeni Mahallede 2 bin metrekare alan üzerinde her yaştan bireyin vakit geçirebileceği çok fonksiyonlu yaşam alanını oluşturmak için çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2018 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2018 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya yeni çok fonksiyonlu yaşam alanı!

Şehrin tüm bölgelerinde farklı bir çalışmayla İnegöl'ü geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiren İnegöl Belediyesi, yeni yerleşim alanlarından biri olan Alanyurt bölgesindeki Yeni Mahallede bölge sakinleri için yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sude Sokak üzerinde planda yeşil alan olarak gözüken 2 bin metrekarelik alanın çok fonksiyonlu bir çocuk oyun alanı ve yeşil alana dönüştürülme çalışmalarına başlandı.

Fitness aletlerinden çocuk oyun alanına, ağaçlandırılmış bölgelerden sert zemin yürüyüş ve oturma alanlarına kadar birçok özelliği bulunan park, her yaştan bireyin faydalanabileceği çok fonksiyonlu bir yaşam alanına dönüşecek. Çalışmaların Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması hedeflenirken, Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve AK Partili yöneticilerle birlikte yapımı süren alanda incelemelerde bulundu.

Yeni Mahallenin İnegöl'ün yeni yapılaşan mahallelerinden biri olduğunu kaydeden Taban, "Bu mahalleye 2 bin metrekare üzerine çok fonksiyonlu, buradaki yaşam kalitesini arttıracak, insanların boş zamanlarında hoşça vakitlerini geçirebilecekleri güzel bir alan oluşturuyoruz. Tabi ki yolları da yapacağız, alt yapıyı da yapacağız. Ama sosyal yaşam içerisinde fayda sağlayacak unsurları da tamamlamamız gerekiyor" diye konuştu.

Alper Taban, parkın maliyetinin 200 bin lira olduğunu da ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Burada içerisinde yeşil alan, çocuk oyun alanı, beraberinde fitness alanı, sert zemin yürüyüş alanları, ağaçlandırmaların olduğu, yeşilliklerin olduğu güzel bir alan ortaya çıkacak. İnşallah biz bunu Mayıs ayı sona kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Bittiğinde de hep birlikte mahalle sakinlerimizle beraber küçük bir açılış yapmış oluruz. Yapılan hizmetlerin öncelikle mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.