Hava Durumu

Bursa Yapı ve RisingCity Gayrimenkul Fuarı ziyarete açıldı

Bursa'da bu yıl 17'ncisi düzenlenen Bursa Yapı ve RisingCity Gayrimenkul Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı. Konut ve inşaat malzemesi olarak iki bölümden oluşan fuarda, 100 firma stant açtı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Yapı ve RisingCity Gayrimenkul Fuarı ziyarete açıldı

İnşaat sektöründeki en son yeniliklerin sergilendiği 17'nci Bursa Yapı ve RisingCity Gayrimenkul Fuarı BUTTİM fuar alanında açıldı.

'ENERJİMİZİ DIŞA AÇMAMIZ LAZIM'

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Şenocak, birçok alanda olduğu gibi konut sektöründe de yaşanan krizin aşılması amacıyla dışa açılmanın önemine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"İnşaat sektörü içe dönük olduğu için, ekonomik sıkıntıdan en çok etkilenen sektörlerin başında gelip, daha sonra da bu durumdan kurtulması uzun sürüyor. Bu durumdan kurtulmak için sektörü bir şekilde dışarıya taşımamız lazım. Bu enerji ve potansiyelimizi yurt dışına taşımamız lazım. Bunla ilgili çalışmalarımızı firmalarımızın katkılarıyla sürdürüyoruz. Fuarımızın da bu kapsamda hareketli geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise sektördeki durgunluğa değinerek, "Sektörel anlamda bir durağanlık söz konusu ama her gecenin bir sabahı olduğu gibi, bu sürecin de bir arkası var. İnşallah yapacağımız hamlelerle sektörün canlanmasını hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuar, 21 Nisan'a kadar açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.