Hava Durumu

Bursa'yı sarsan bebek cinayetinde çarpıcı gelişme

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Şahinyurdu köyünde geçen yıl gayrimeşru ilişki neticesinde dünyaya geldiği iddia edilen bebeğin öldürülerek evin bahçesine gömülmesiyle ilgili 2 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2014 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2014 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı sarsan bebek cinayetinde çarpıcı gelişme

21 yaşındaki anne F.D. ile bebeğin babası olduğu öne sürülen polis memuru M.Ç., anneanne N.G. (38) ve dede S.G.'nin (45) Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına devam edildi. Polis memuru M.Ç, F.D. ile kendi arzusu üzerine ilişkiye girdiğini, fakat bebeğin babasının kendisi olmadığını ileri sürerek, "F.D’nin dünyaya getirdiği bebeğin babası ben değilim. Bunu bana onlar söyledi. Bebeğin alınması için kürtaj yapacak doktor aradım. Bulamadım. Benim olayla ilişkim sadece bu kadar. Bebeğin öldürülmesi ve gömülmesinden haberim yok" dedi.

Dede S.G. ise, "Bahçeye parke taşı döşedim. Ama benim bu olaylarla bir alakam yok. Bunu bilmiş olsaydım, şu anda karşınızda, 3 kişiyi öldüren biri olarak savunma yapardım" diye konuştu. Polis memuru M.Ç. ve dede S.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.