Hava Durumu

Bursa'yı sarsan intihar! Ünlü iş adamı canına kıydı

Şaypa Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki evinin yatak odasında tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 19:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 19:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı sarsan intihar! Ünlü iş adamı canına kıydı
Olay, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Barbaros Caddesi’nde meydana geldi. Bursa’da 80’e yakın şubesi olan Şaypa Alışveriş Merkezleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Şaylı’dan haber alamayan yakınları, evine gitti. 



Kapıyı açıp içeri giren yakınları, Şaylı’yı yatak odasında başından vurulmuş olarak bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Şaylı’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan ilk incelemede, yanında ruhsatlı tabancası bulunan Hıdır Şaylı’nın intihar ettiği tespit edildi.

HIdır Şaylı’nın cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.​

Öte yandan ŞAYPA tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hıdır Şaylı, bu akşam saat 19.00 sularında hayatını kaybetmiştir. Bir süreden beri sağlık sorunlarıyla boğuşan büyüğümüzün kaybından ailesi ve Şaypa çalışanları olarak derin bir üzüntü içerisindeyiz. Acımız büyüktür.

Kamuoyuna saygı ile bildiririz.

Başımız sağolsun…

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.