Hava Durumu

Bursa'yı şenlendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın konseri, ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile renklendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2012 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2012 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'yı şenlendirdi
  
Tayyare Kültür Merkezi’nde Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası tarafından verilen konsere Bursalılar büyük ilgi gösterdi. Murat İliş’in şefliğinde sahneye çıkan Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası, konserde ünlü klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici’yi ağırladı. Şenlendirici klarnetiyle seslendirdiği eserlerle sevenlerinin gönlünde taht kurdu. Konserde hareketli şarkılara Roman dansları renk kattı.
Bursa’da karşılaştığı sevgi seliyle duygusal anlar yaşayan ve çok mutlu olduğunu söyleyen Hüsnü Şenlendirici, söylediği şarkılarla sevenlerinden bol bol alkış aldı. Hüsnü Şenlendirici, konserde klarnet tutkunu oğlu Ergün Şenlendirici’yi Bursalılarla tanıştırdı. Ergün Şenlendirici de yeteneğiyle dikkat çekti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Roman kültürünün gelişmesine yönelik çalışmalarını çok olumlu bulduğunu ifade eden Hüsnü Şenlendirici, Büyükşehir Belediyesi ile Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın çalışmalarının diğer illere de örnek olması gerektiğini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye çalışmalarından dolayı teşekkür eden Şenlendirici, kendisinin de Roman kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırmak istediğini vurgulayarak, bu hedefle yaşlandığında siyasete girebileceğine işaret etti.

Eğlenceli konserin sonunda Muhsin Özlükurt, Başkan Altepe adına ünlü sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.