Hava Durumu

Bursa Yıldırımlı öğrencilere motivasyon semineri

Yıldırım Belediyesi, uzmanları ilçe sakinleriyle buluşturmaya devam ediyor. Eğitimci-yazar Dr. Faruk Öndağ, 'Motivasyon Fırtınası' adlı söyleşisi ile Mahmut Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu'nu dolduran Yıldırımlı öğrencilerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa Yıldırımlı öğrencilere motivasyon semineri

Faruk Öndağ, seminerde öğrencilere, LGS ve YKS maratonunda öğrencilerin önüne çıkan farklı engellerle baş edebilmenin yolları ve verimli ders çalışma yöntemleri hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerle interaktif bir seminer gerçekleştiren Dr. Faruk Öndağ, "Başkalarının ne yaptığına bakmak yerine sizin bir duruşunuz olmalı. 'Başkaları sessiz ortamda çalışabiliyor ama ben müzikle çalışıyorum. Başkaları hiç kalkmadan 2 saat çalışabilir, ama ben 1 saat çalışıp 1 saatte dinlenmeyi seviyorum' diyebilin. Bunu dile getirmekten ve uygulamaktan çekinmeyin. Başkalarının ne yaptığı sizi ilgilendirmesin. Siz kendinizi nasıl rahat hissediyorsanız kendi ortamınızda istediğiniz gibi çalışın. Kaç saat değil ne kadar verimli çalıştığınızdır önemli olan" ifadelerini kullandı.

Ders çalışmaya hazırlanırken öğrencilere fayda sağlayacak egzersizlerden de bahseden Dr. Faruk Öndağ, anlattığı örnek hikâyelerle öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi. Programın sonunda Yıldırım'da gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getiren Öndağ, katkılarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.