Hava Durumu

Bursa yollarına makyaj

Osmangazi Belediyesi, 2018 yılının ilk iki ayında 12 mahallede toplam 16 bin 945 ton asfalt kaplama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa yollarına makyaj

Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları ile ilçedeki eskiyen ve bozulan yolları yenilemeyi sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2018 yılının ilk iki ayında 12 mahalledeki cadde ve sokaklarda toplam 16 bin 945 ton asfalt serimi yaptı. Asfalt yama ve asfalt döküm çalışmaları ilçe genelinde devam ederken, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yollar ve sokaklara öncelik veriliyor.
Akpınar, Çağlayan, Demirtaş Barbaros, Demirtaş Cumhuriyet, Demirtaş Dumlupınar, Demirtaş Sakarya, Doğanevler, Elmasbahçeler, Emek Adnan Menderes, İsmetiye, Küçükbalıklı ve Soğanlı Mahallelerinde yürütülen asfalt kaplama çalışmaları için toplam 13 bin 545 ton sıcak asfalt dökülerek yaklaşık 1.5 kilometre yolu asfalt ile kaplayan ekipler, muhtelif sokaklarda yapılan asfalt yama çalışmaları için de 3 bin 400 ton asfalt kullandı. Ekipler ayrıca Dikkaldırım Mahallesi'nde 5 ayrı sokakta 6 bin 900 metrekare alanda freze çalışması gerçekleştirdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belirledikleri program kapsamında asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Sokak ve caddelerimizin daha güzel ve ulaşılabilir olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Vatandaşlarımız için elimizden gelen hizmeti en iyi şekilde vermeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşamamaları adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Osmangazi'de en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.