17 Mayıs 2012 Perşembe

Yenişehirli muhtarlar kaymakamlarını geri istiyor

yenisehirli-muhtarlar-kaymakamlarini-geri-istiyor

Yenişehir Kaymakamı Samet Ercoşkun'un geçici bir süre Bursa Vali Yardımcılığı görevine getirilmesine Yenişehir Muhtarlar Derneği'nden tepki geldi.
22 Şubat 2012 Çarşamba 17:24

61 köy ve 10 mahalle muhtarının yaptığı ortak açıklamada, "Kaymakamımızı geri istiyoruz" denildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Yücel Ok, Kaymakam Samet Ercoşkun'un Yenişehir'e güzel hizmetler verdiğini söyledi. Geçici görevlendirilen Kaymakam Ercoşkun'un Bursa'da ne kadar görev yapacağının bilinmediğini belirten Ok, "Kaymakamımız geldiği günden itibaren birçok projeye imza attı. Bu projelerin hala devam edenleri var. Bu projelerin tamamlanması için Ercoşkun'un Yenişehir'e geri gelmesini istiyoruz. Altını çizerek belirtmek istiyorum ki kimse bunun altında bir şey aramasın. İnsana ve Yenişehir'e değer veren, birçok projeye imza atan kaymakamımızı Yenişehir'e geri kazandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Osmanlı'nın ilk başkenti olan Yenişehir'in tarihi dokusunun Ercoşkun döneminde ortaya çıktığını vurgulayan Yolören Köyü Muhtarı Sadi Aktaş, köylerin içme suyu saatlerinin okunması, önümüzdeki yıl köylerden çöp toplama, BEBKA projesi olan organik tarımın geliştirilmesi gibi birçok projede Samet Ercoşkun'un katkısının büyük olduğu vurguladı.






Kaynak: İHA

Haberin etiketleri:

yenişehir muhtarları, kaymakam

Yorum yazabilmek için Giriş Yapın veya Üye Olun

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER

yetenekler-yaristi

Yetenekler yarıştı

16 Mayıs 2012 Çarşamba 20:41
as-merkezde-resim-sergisi

As Merkez'de resim sergisi

16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:35
bursa-tavla-spor-kulubu-kuruldu

Bursa Tavla Spor Kulübü Kuruldu

16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:33
ahmet-umit-okurlariyla-bulustu

Ahmet Ümit okurlarıyla buluştu

16 Mayıs 2012 Çarşamba 17:10
osmangazi-nefes-aliyor

Osmangazi nefes alıyor

16 Mayıs 2012 Çarşamba 16:57
mucize-kurtulus

Mucize kurtuluş

16 Mayıs 2012 Çarşamba 16:47

ÖNE ÇIKANLAR

AK Partili başkan yardımcısına silahlı saldırı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Şırnak İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kılınç, evinin önünde yüzleri

Taraftarlar arasında taşkınlık yaşanmadı

Fenerbahçe’nin zaferiyle sonuçlanan Türkiye Kupası Finali sonrası sarı lacivertli taraftarların coşkusu stat

Fenerbahçe ve Bursaspor'u tebrik ediyoruz

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası finalini oynayan Fenerbahçe ve Bursaspor'u tebrik etti.

YAYINLARIMIZ

  • Bursa Hakimiyet
  • Bursa Hakimiyet İK
  • Yaşayan Bursa Gazete Eki
  • Yaşayan Bursa Dergi

YAZARLAR

Tüm Yazarlar
  • Sonrakiler Öncekiler

SPOR YAZARLARI

Tüm Yazarlar