Hava Durumu

Bursagaz'dan 21 milyonluk yatırım

Bursagaz, 2017 yılında Bursa'ya 21 milyonluk yatırım yapacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2017 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 19:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursagaz'dan 21 milyonluk yatırım

Bursagaz'ın çalışan paylaşım toplantısı "Havanızı değiştiriyoruz" sloganıyla Podyum Davet'te yapıldı. Bursagaz çalışanlarının ve yönetim takımının eksiksiz iştirakiyle gerçekleştirilen toplantıda, şirketin 2017 yatırım planları ve hedeflerine dair bilgiler paylaşıldı.

Bursagaz Genel Müdürü Dr. Markus Rapp, Bursagaz'ın sektöründe farklı bir oyuncu olmaya devam edeceğini belirterek, sürdürülebilirlik yaklaşımlarının, sosyal sorumluluk anlayışlarının ve Bursagaz ailesinin birbirine olan bağlılığının rol model şirket olmalarındaki sebepler olduğunu söyledi.

2017'nin Bursagaz için değişim ve yenilikçilik yılı olacağını belirten Dr. Rapp, "Bursagaz olarak 2017 yılında, yeni hedeflerimize emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Yıla güçlü bir enerjiyle başlıyoruz, gelecek bizler için güzel ve umutlu görünüyor. 2017 yılında Bursa şehrimiz için 21 milyon tutarındayatırım gerçekleştireceğiz. Yatırım programlarımız hazır ve çalışmalara en kısa zamanda başlayacağız. Bursa'daki doğalgaz kullanımının arttırılması için Büyükşehir Belediyesi tam destek verecek. Birlikte iş birliği yaparak bütün Bursa halkının doğal gaz kullanımına geçmesi için çalışmalar yapmayı ve kolaylıklar getirmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.

"Liderlik" oturumunda İnsan Kaynakları Müdürü Bige Tınmazsoy Susuzlu, EWE Turkey Holding IT Direktörü Kahraman Dinçer, İşletme ve Bakım Müdürü Nurettin Erikçi, Proje Müdürü Fatih Er ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Mehmet Fehmi Başol Bursagaz'ın 2017 hedefleri, planları ve sürdürdüğü projeler hakkında bilgiler verdi. Murat Aksum moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturum sonrasında Bursagaz'ın sürdürülebilirlik uygulamaları da çalışanlarla paylaşıldı.

Toplantının ikinci oturumunda ise Bursagaz'ın farklı kademelerinde yer alan çalışanları sahneye çıkarak fikirlerini diğer paylaştı. Bursagaz çalışanları, toplantıda gerçekleştirilen ritim etkinliğiyle eğlendi. Programda ayrıca sahaya inen Bursagaz yönetim takımının videoları da paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.