Hava Durumu

Bursalı 8 hayırsever öğrencileri sevindirdi

Bursalı 8 hayırsever kadın Keles ilçesinde öğrencilerin umudu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2012 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2012 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı 8 hayırsever öğrencileri sevindirdi
 
Maddi durumu iyi olan 8 hayırsever kadın, Keles Davut Zeki Akpınar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu‘nda ihtiyaç sahibi öğrencilere ve okula çeşitli yardımlar yaptı. Pansiyonda bulunan 150 öğrenciye kıyafet ve ayakkabı alan hayırsever kadınlar, çocukları Bursaspor maçına da götürdü. Çocukların ayrıca Ertuğrul Sağlam ve futbolcular ile sohbet etmeleri sağlandı. Son olarak okula projeksiyon cihazı, 4 bilgisayar, TV, satranç takımları, masa tenisi takımı alındı.

Bursaspor yöneticileri ve teknik patron Ertuğrul Sağlam öğrencilere 150 çift ayakkabı ve eşofman takımı sözü verdi. Sağlam Keles’e gelerek bunları öğrencilere bizzat dağıtacak.

Şenay Akay önderliğindeki kadınlar, bir dernek kurarak daha çok insana ulaşmayı hedefliyor. Akay, “Derneğimizin adını Keles’teki öğretmen arkadaşlarımız koysunlar. Biz maddi durumu iyi olmayan ve parçalanmış aile çocuklarına tahsil hayatları boyunca burs vermek istiyoruz. Dernek kurduğumuz üye sayımız da artacak. Gücümüz ne kadar çok olursa o kadar çok öğrenciye ulaşabiliriz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.