Hava Durumu

Bursalı Berat dünyanın 1 numarası oldu

İbrahim Berat Ceylan 2016 NAC Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda gençler kategorisinde dünya şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı Berat dünyanın 1 numarası oldu
GENÇLERDE ZİRVEDE

Kıbrıs’ta düzenlenen 2016 NAC Dünya Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası’nda Türkiye takım halinde büyük başarılara imza attı. Dünyanın en büyük ‘Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonaları’ndan biri kabul edilen NAC World Championship 2016 müsabakalarında Ay Yıldızlılar takım halinde dünya şampiyonluğunu elde ederken, 23 ülkeden 218 sporcunun katıldığı organizasyonda Bursalı sporcu İbrahim Berat Ceylan da gençler (juniors) kategorisinde dünyanın bir numarası oldu.

DESTEK BEKLİYOR

2013 yılında Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu yarışmasında gençler kategorisinde birinci olduktan sonra Milli Takım’a seçilen ve daha sonra İspanya’daki Avrupa Şampiyonası’nda beşinciliğe imza atan Ceylan, sponsor sıkıntısı yaşayınca yarışma kariyerine ara vermişti. Yaşadığı tüm bu sıkıntılara rağmen yılmayan İbrahim Berat Ceylan, “Dünya Şampiyonası’nda gençler kategorisinde şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandırdığım için çok mutluyum. Ancak kasım ayında yapılacak NAC Mr. Univers yarışmasına katılabilmem için sponsor desteğine ihtiyacım var” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.