Hava Durumu

Bursalı doktor sosyal medyayı salladı

Bursa'nın Mudanya İlçesi Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. İlker Şahin, kadına şiddete karşı tepkisini farklı bir şekilde gösterdi. Dr. Şahin, poliklinikteki odasının kapısına, 'Kadına el kaldıran hayvanlara bu poliklinikte bakılmamaktadır. Veterinerler tarafından hizmet verilmektedir' yazısını astı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı doktor sosyal medyayı salladı
Bu uygulaması sosyal medyada büyük ilgi gören Dr. Şahin, "Bizler doktorlar olarak hipokrat yemini ettik. Herkesi muayene ederiz. Ben sadece kişisel tepkimi ortaya koymak amacıyla kapıma böyle bir yazı yazdım. Amacım toplumsal farkındalık yaratmaktı" dedi. Dr. Şahin, silah ruhsatı almak için kendisine başvuran kişilere kadına şiddet uygulayıp uygulamadığını sorduğunu, uyguladığını söyleyen kişilere ise sıcak bakmadığını söyledi.



KADINA ŞİDDETE FARKLI TEPKİ

Mudanya Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. İlker Şahin, kadına şiddete karşı tepkisini ilginç birşekilde gündeme getirdi. Çalıştığı poliklinikteki odasının kapısına, 'Kadına el kaldıran hayvanlara bu poliklinikte bakılmamaktadır. Veterinerler tarafından hizmet verilmektedir' yazısını astı. Dün sabah başlattığı bu uygulaması sosyal medyada büyük ilgi gören Opr. Dr. İlker Şahin, bu yazının sadece farkıntalık yaratıp dikkat çekmek olduğunu söyledi. Hipokrat yemini ettikleri için gelen kim olursa olsun tüm hastaları muayene etmek zorunda olduklarını söyleyen Dr. Şahin, "Ben sadece kişisel tepkimi ortaya koymak amacıyla kapıma böyle bir yazı yazdım. Amacım toplumsal farkındalık yaratmaktı" dedi. 



"HASTALAR BENİ KUTLUYOR"

Dr. Şahin, silah ruhsatı almak için kendisine başvuran kişilere kadına şiddet uygulayıp uygulamadığını sorduğunu, kadına el kaldırdığını tespit ettiği kişilere sıcak bakmadığını açıkladı. Yazısını gören sadece hastaların değil diğer polikliniklere gelen kişilerinde yanına gelip kendisini kutladığını söyleyen Dr. İlker Şahin, bir soru üzerine kadına şiddet uygulayan kişilerin hasta olarak gelmeleri halinde onlara içinin kan ağlayarak bakacağını sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.