Hava Durumu

Bursalı efeler öğrencilerle buluştu!

Voleybol Erkekler Birinci Ligi'nde mücadele eden ve liderliğini sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı sporcuları, öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2019 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2019 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı efeler öğrencilerle buluştu!

Sporu tabana yaymak ve genç nesillere sporu sevdirmek adına çeşitli projelere başarıyla imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, erkek voleybol takımı Doğa Koleji Özlüce Kampüsü'nde öğrencilerle buluştu. Okulun konferans salonunda yapılan söyleşi programına takım kaptanları Özer Özger, Tolga Altıntaş ile yabancı sporcular Jose Caceres, Metodi Ananiev, libero Boğaç Han Zambak ve tecrübeli oyuncu İbrahim Başaran katıldı.

Sporun, kötü alışkanlıklardan uzak tutan, sosyalleşme ve iletişimi güçlendiren en önemli araç olduğunu dile getiren sporcular, öğrencilerin en az bir spor branşı ile uğraşmaları önerisinde bulundu. Düzenli spor yapan bir bireyin eğitim hayatında da faydasını mutlaka göreceğini söyleyen sporcular, öğrencilerden Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün spor organizasyonlarında yer alma ve maçlarına gelme sözü aldı. Etkinliğin ardından öğrenciler, sporcular ve teknik heyet hatıra fotoğrafında buluşarak anı ölümsüzleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.