Hava Durumu

Bursalı esnaflardan Avrupa'ya çıkarma

Bursa'da 144 farklı meslek grubundan 15 bin üyesi bulunan Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) üyelerinin Avrupa'da ticaret yapabilmelerini sağlamak amacıyla bir gezi düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2012 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2012 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı esnaflardan Avrupa'ya çıkarma
Meso Başkanı Fehmi Duban, ilk geziyi Bulgaristan'a düzenlediklerini belirterek, "Oradaki büyükelçiliğimiz ve ticaret ateşeliğimizin önderliğinde, yurtdışındaki bağlantıları konsolosluk ve ticaret ateşeliğinin kurmasıyla ziyaret gerçekleştireceğiz. 18 Haziran'da başlayacak ticaret gezisi, 5 gece 6 gün sürecek. 5 yıldızlı otellerde konaklama imkanıyla üyelerimize çok hesaplı bir fırsat sunuyoruz. Artık küçük esnafın da Avrupa'ya adım atmasını ve ufkunun gelişmesini sağlayacağız" dedi.

Varna, Burgaz, Sofya ve Filibe'yi ziyaret edeceklerini anlatan Duban, "Bursa'da esnaf odaları arasında bir ilk gerçekleştiriyoruz. Bizim amacımız küçük esnafın ayağa kalkması, ticari ufkunun gelişmesi. Bu tür ticari gezilerimiz artarak devam edecek. Başbakanımızın Orta Doğu'da başlattığı atılımla birlikte önümüzdeki ekim ayında da Cezayir, Fas, Tunus'a da ticari geziler tertipleyeceğiz" diye konuştu.

Bu tür etkinlikleri Bursa ve kent esnafına hizmet olarak gördüklerini kaydeden Duban, "Bursa'da ben ticaret yapmak istiyorum" diyen herkes yurtdışında düzenlediğimiz cazip imkanlarla oluşan bu tür etkinliklere katılabilecekler" şeklinde konuştu.

Meso'nun düzenlediği geziler hakkında geniş bilginin www.bursameso.org.tr ya da 224-3620239 numaralı telefondan detaylı bilgi alabileceği ifade edildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.