Hava Durumu

Bursalı gençlerin yaz keyfi

Gençlerin kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlere kolayca ulaşması için düzenlenen ve tüm masrafları Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanan 2018 Gençlik Yaz Kampları'nda yüzler gülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2018 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2018 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı gençlerin yaz keyfi

ÜCRETSİZ SAYISIZ ETKİNLİK
Bursa Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yunusemre, Osmangazi, İnegöl, Nilüfer ve ilçe müdürlüklerinde kurulan Gençlik Merkezi Birimleri sportif, eğitsel, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerini sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor. Bursalı gençlerin tüm kültürel, sosyal ve sportif çalışmalarını daha rahat yapabilecekleri tek adres olan Gençlik Merkezlerinde, Kuran'ı Kerim öğrenmeden Kodadı 2023 programına, el sanatlarından kort tenisine, satrançtan gitara, orkestradan mangalaya, halkoyunlarından İngilizceye kadar birçok faaliyet için eğitim veriliyor. Kampta ayrıca ücretsiz olarak sayısız etkinlik de yapma imkanı sunuluyor.

TRABZON VE MERSİN'E GİTTİLER
Bursa'da bu kapsamda önceki gün 132 genç Karacaali İzcilik ve Eğitim Tesisi'nde kamp kurdu. Ayrıca Bursalı 44 öğrenci de ücretsiz şekilde Mersin Maliye ve Trabzon Doğu Karadeniz kampına giderek toplamda 7 gün olacak şekilde kamplarını gerçekleştirecekler. 7 gün sürecek kamp dönemlerinde treking, halkoyunları, drama, paintball, futbol, badminton, voleybol, basketbol okçuluk, tırmanma duvarı, mini golf, kano, rafting, dağ bisikleti, ip parkuru, masa tenisi gibi birbirinden farklı sportif faaliyet gerçekleştirecek. Gençler bunun yanı sıra sokak oyunlarına, müzik, tiyatro, halk oyunları gibi zamanı değerli kılan etkinliklerden kültürel gezilere ve kişisel gelişim seminerlerine kadar pek çok aktivite de yapma şansı bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.