Hava Durumu

Bursalı iş adamı Orhan Altınöz son yolculuğuna uğurlandı

BTSO Meclis Üyesi Başkan Vekili ve Bursaspor Divan Kurulu Üyesi Orhan Altınöz, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2018 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2018 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı iş adamı Orhan Altınöz son yolculuğuna uğurlandı

Hatay'daki kayınpederi ve kayınvalidesini ziyaret ederken rahatsızlanarak beyin kanaması geçiren Orhan Altınöz, kaldırıldığı hastanede vefat etti. Necmettin Erbakan'ın dünürü merhum Necati Altınöz'ün büyük oğlu ve Erbakan Vakfı İstişare Kurulu Üyesi Orhan Altınöz, bugün Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. Altınöz, ikindi namazını müteakip Ulucami'de kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenazeye AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez,AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammet Ali Fatih Erbakan, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Altepe, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene katılan Fatih Erbakan, "Kendisi Bursalıların çok iyi bileceği müstesna bir şahsiyetti, mümtaz bir insandı. Aziz bir dosttu. Çok özel biriydi. Cenab-ı Allah kendisine en güzel bir şekilde muamele etsin. Muhatap olduğu insanların öz kardeşi gibi gördüğü, sevdiği biriydi" ifadelerini kullandı.Orhan Altınöz, Pınarbaşı Mezarlığı'na defnedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.