Hava Durumu

Bursalı işadamının başı hırsızlarla fena dertte

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, Müteahhitler Birliği Başkanı Fahrettin Baykan’ın işyerine giren kimliği belirsiz kişiler, içinde 300 bin lira değerinde çek ve senet olan kasayı alıp kaçtı. Baykan'ın işyerinin daha önce de 3 kez soyulduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2014 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2014 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı işadamının başı hırsızlarla fena dertte

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan’a ait Orhaniye Mahallesi Hakkı Bey Sokak’taki işyerine levye ile zorlayarak giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, içeride bulunan birçok aksesuara ve mobilyaya zarar verirken içinde, yaklaşık 300 bin TL değerinde çek ve senetlerin bulunduğu çelik kasayı alarak kayıplara karıştı.

Sabah işlerine gelen çalışanların fark ettiği soygun polis ekiplerine haber verildi. İşyerinde inceleme yapan ve parmak izi alan polis ekipleri soruşturmaya başladı.

İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, akşam saat 22.15 sıralarında işyerinden ayrıldığını belirterek, "Kapıyı zorlayarak levye ile açmışlar ve içeriye girmişler. Merdivenlerde bulunan sensörlü lambaları kırmışlar, çekmecelerin hepsini aramışlar, boşaltmışlar. Masamın altında bulunan çelik kasayı götürmüşler. Kasanın içerisinde çekler vardı, senetler vardı. 4’üncü kez bana ait işyerlerine giriyorlar. İnsanın canını sıkan bu kırıp dökmeleri" dedi.

Baykan, hırsızlık olayları üzerine işyerine 4 kamera taktırdığını ve görüntülerin polisler tarafından incelendiğini de bildirerek, hırsızların kısa sürede yakalanacağından emin olduğunu söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.