Hava Durumu

Bursalı minik hentbolculardan Türkiye üçüncülüğü

Osmangazi Belediyespor Hentbol Akademisi sporcuları, Ramazan Demirci Turnuvası ve Minikler Türkiye Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı minik hentbolculardan Türkiye üçüncülüğü

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 2018 yılı faaliyet programında yer alan Ramazan Demirci Turnuvası ve Minikler Türkiye Şampiyonası, Alanya'da düzenlendi. Bu yıl 24'ncüsü gerçekleştirilen turnuvaya, Türkiye'nin çeşitli kulüplerinden yaklaşık 700 sporcu katıldı. 27 Haziran'da başlayıp 1 Temmuz tarihinde sona eren turnuvaya Osmangazi Belediyespor'un minik hentbolcuları damga vurdu. 2006 ve 2007 doğumlu çocukların mücadele ettiği şampiyonanın ilk maçında Denizli Spor Kulübü ile karşılaşan Osmangazili minikler rakibini 16-3'lük skorla yenerek, şampiyonaya galibiyetle başladı.

Turnuvada daha sonra Artvin Hopa Gençlerbirliği'ni 17-4, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü'nü 19 - 2 ve Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü'nü 15 - 10'luk skorlarla yenen Osmangazili minik hentbolcular yarı finale yükselmeye hak kazandı. Yarı final karşılaşmasında Adana Ada Sokağı Spor Kulübü ile karşılaşan Osmangazili hentbolcular rakibine 14-8'lik skorla yenilince şampiyonayı üçüncülükle tamamladı ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, spora ve sporcuya yapmış oldukları yatırımlarla geleceğe sağlam adım attıklarını ifade ederek, Türkiye üçüncüsü olan sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.