Hava Durumu

Bursalı minik öğrencilerden anlamlı defile

Bursa Anaokulu’nun Akasya ve Manolya sınıfı öğrencileri çevre bilinci oluşturulması amacıyla çok önemli bir yıl sonu etkinliğine imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2013 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2013 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı minik öğrencilerden anlamlı defile

Bursa Anaokulu eğitimcileri, minik öğrencilere geri dönüşüm ve çevre bilinci kazandırmak amacıyla “Geriye dönüp bakmamak için geri dönüşüm” temalı bir defile düzenledi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

VELİLER ÇOK BEĞENDİ

Sevimli minikler, anne ve babalarının da desteğiyle, birbirinden ilginç kıyafetlerini giyerek defileye çıktı. Rengarenk kıyafetler hazırlanırken, doğada kaybolması uzun yıllar alan plastik malzemeler kullanıldı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Geri dönüşümün önemine dikkat çekilen defileye öğrenci velilerinin yanı sıra okulun bulunduğu Hocahasan Mahallesi sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Sınıf öğretmenleri Esra Soygüden ve Ayşegül Topaç ile miniklerin bu anlamlı çabasına okul yönetimi, Rehberlik Öğretmeni İclal Yavuz Şahin ve veliler de destek verdi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

Okul bahçesinde düzenlenen defile geri dönüşüm ve çevre bilinci temalarını taşıyan drama gösterileri ve şarkılarla devam etti.

\\\\\\\"\\\\\\\"

20 BİN KAPAK TOPLADILAR

Defilenin yanı sıra minik öğrenciler  topladıkları 20 bin mavi kapak  sayesinde ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağladı.

\\\\\\\"\\\\\\\"


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.